Yaşam

Sade Sati Sürecinden Geçerken Nelerden Kaçınmalı ve Neler Yapmalıyız?

İşte analizde dikkat edilmesi gereken en değerli zamanlama Satürn süreçleri. Gezegenin 3 burçtan geçmesi ortalama 7,5 yıl sürer. Saf sati işleminin bu kadar uzun sürede hayatı karıştırması ve sorunlara yol açması düşünülemez. Gezegenin Ay boylamı ile 1-3 derece içinde olması ve yerleşim yeri boylamı ile 1 derece içinde kavuşum yapması insanı zorlar. Satürn için uygun meskenler ve kötü meskenler de vardır. Örneğin Oğlak burcunda yaşanan süreçler ile Koç burcunda yaşanan süreçler farklıdır. Gezegenin yükselişte olacağı burçlar ve köşegen-üçgen konutlar daha az sorun çıkaracaktır. Düz satış süreci, Satürn 12. ev, 1. ev ve 2. evden geçtiğinde etkilidir.

Transit Satürn

12. eve girdiğinizde astrolojide “gizli süreç” olarak adlandırılan uzun ve güçlü bir dönem başlar.

Bu süreçte insanların başına birçok şey gelir. Gizli işlem, bazı haritalarda başka yerlerde görünür.

Zor astroloji işaretiyle başlar. Transit Satürn’ün Natal Ay ile kavuşumu

Vedik astroloji sisteminde buna düz sati denir ve yaşamın en güçlü zamanıdır.

Analiz anında veya buna yakın bir doğa olayını incelemek, Gezegen düz sati’de Ay’ın meskeninden geçerken maddi ve manevi sorunlara yol açacaktır. Hasar, çocukluk ve ergenlik döneminde sınırlı bir yaşam alanı olduğu için büyük ölçekte değildir. Gezegen 1. dönüşünü tamamladıktan sonra gerçekleşecek olan basit sati süreci 2. dönüşte daha etkili olacak ve çok şiddetli olacaktır. Düz sati ve Kandaka Satürn’ün yaşanacağı en şiddetli zaman T. Satürn ile K. Ay’ın 3 derece içerisinde kavuşmasıdır. Oluşma zamanları, bilgisayara kurulacak bir Vedik astroloji programı ile hesaplanabilir. Hayattaki basit sati süreci ve Kandaka Satürn süreci hesaplanarak insan hayatında başlarına geleceklerin zamanlamasını görmek için daha dikkatli ve hassas önlemler alınabilir.

Sade Sati veya Elinati Shani

Natal, Satürn gezegeninde (Gonchar) Ay’dan veya Ay’dan on ikinci veya ikinci bir geçiş yaptığında, buna düz sati veya elinati shani denir. Satürn yaklaşık 7,5 yıl boyunca bu üç burçta geçiş yapar ve bu dönem genellikle bir rahatsızlık (maddi, sosyal, sağlık ve duygusal konularda) dönemi olarak kabul edilir.

Ay her burçta 2,5 gün, Satürn ise her burçta 2,5 yıl hareket eder. Doğduğunuzda Ay ‘z’ burcundaysa ve shani şu anda ‘z’ konumuna göre 12. burçtaysa, bu, hayatınızın elinati shani döneminin başlangıcıdır ve shani Ay’dan ayrılıyor. ‘z’ye göre 2. işaret ve 7.5 yıl sürüyor.

7,5 yıllık düz yüzeyi gerçek zamanlı hale getirmek artık eskisi gibi olmayacak.

Bu geçiş kurallarını uygun biçimde uygulamaya çalışıyorsanız. Öncelikle doğum haritanızı kontrol ettirmeniz gerekiyor ama biz doğru tahmin edebiliriz. Yine de 7,5 yıllık döngü, yaşamda değerli bir döngüdür. Yani, shani ve diğer gezegenler, Ay ve diğer gezegenler arasındaki tam açı göz önüne alındığında, batı astrolojisini kullanarak tam olarak etkileyeceği dakika düzeyine sahibiz.

Sade satış, karar verme sürecini etkileyecektir. Bu dönem hayat değiştiren pek çok ders verse de tüm manileri geçmek çok zordur ve gezegenlerin konumlarına bağlı olarak tesirler değişir ve açı değiştikçe sonuçlar da değişir. Yaklaşan kararları ve mesleği engelleyebilecek çok değerli bir karar verebiliriz.

Ancak, Satürn her zaman karmik bir gezegendir ve doğum ayındaki geçişi karmik sonuçlar verir. Geçmiş karmanıza bağlıdır, bu nedenle sade satinin herkes üzerinde her zaman olumsuz etkileri olmaz.

Geleneksel astroloji, bu geçişi bir sıkıntı dönemi olarak tanımlar. Bu yaklaşıma göre finansal, sosyal, politik, evlilik, sağlık, diğer konular kişiyi etkiler ve her durum için gerçek olabilir veya olmayabilir. Bununla birlikte, kesin bir sonuca varmadan önce diğer gezegen konumlarının dikkate alınması gerekir.

Düz satış ilaçları

Tüm olaylar önceden belirlenmiştir. Yeterince karma yapmak, durumun eğilimlerini azaltabilir. Satürn ve Ay’ın etkileşimi, her ikisi de aynı evde bulunan ayın arkasındaki Satürn’ü ve ayın yanındaki evde bulunan Satürn’ü içerir ve acele, gerilim ve duygusal mesafeler yaratır. Lagnaya bağlı olarak Japam, dana eti tavsiye edilir. Sonuç değerlendirilmeden önce lagna yoga karaka ve diğer parametreler dikkate alınmalıdır. Devalar burçtan burçlara değişir ve bireysel doğum haritası sıkı bir şekilde incelenerek bireysel devalar önerilebilir.

Sade satenin dasha döngüsü üzerindeki etkisi

Sade sati veya elinati shani, dasha döngüsü ayı dikkate alınarak hesaplanır. Dasha ve bhukthi dönemi burçlara göre iyi gitmiyorsa sade sati etkisinin daha yüksek olma olasılığı yüksektir. Düz satenin hayatınızı etkilediğini doğrulamak için çeşitli teknikler izlenir (Vedik Astroloji, Batı astrolojisi, Krishnamurthy Paddhati).

Ardhastama shani dönemi

Satürn, Ay’ın doğum anındaki zodyak konumu olan ‘z’ işaretine göre Transit’te (Doğum konumu) 4. konumda olduğunda, ardhastama shani olarak bilinir ve olumsuz etkileri de vardır.

Shani ve Moon arasındaki etkileşim her zaman biraz kafa karışıklığı, yanlış kararlar, kusurlu işler ve görevler, hızlı kararlar vs. getirir.

Elinati Shaniye’nin üçüncü kez olması ölüme (Maraka) neden olur mu?

Efsane olsun diye söylemiyorum ama herkese göre değil. Shani’nin tam sonuçlar verdiği ve iyi şans getirdiği durumlar ve durumlar vardır. Shani ve diğer gezegenlerin burçtaki yönü ve etkileşimleri sonuçlara yol açar. Sade satilerden korkmak yerine bu güç altında gelişmeye ve öğrenmeye odaklanmak büyük ödüllerin de habercisidir.

Sade satış nedir?

“Çabalarınız tam sonuçlara çevrilmedi mi?” veya “birdenbire işe yaramaz hale mi geliyorlar?” Planlarınızın hep geciktiğini veya ertelendiğini mi hissediyorsunuz?

Bu tür sorular aklınıza gelebilir. Ancak eller yine de sebepsiz yere boş bırakılıyor. Neden aniden bu tür sorunlarla karşılaşıyorsunuz? Astrolojide bunun nedeni eski bilgeler tarafından açıklanmıştır.

Rishilerimiz ‘sade sati’ kelimesini tanıttı. Bu katlanılması gereken 7,5 yıllık bir dönemdir. Aşama, Satürn on ikinci, birinci ve ikinci evlerde Natal Ay’dan geçtiğinde başlar.

En Malefik gezegen olan Satürn, Vedik astrolojide kişinin ‘zihnini’ temsil eden ‘Ay’ın üzerinden geçtiği için bu süre kişi için kötü kabul edilir. Şimdi sade sati hakkında bir soru daha sorabilirsiniz, yani sade sati bir insanın hayatında neden zorluklarla gelir? Bunun nedeni, zihninizi bastırarak, düşünme ve muhakeme yeteneğinize saldırarak kişinin hayatında depresyona neden olmasıdır.

Sade satış süresi neden 7,5 yıl?

Satürn, hayatınızın erken bir döneminde, çok geç bir döneminde meyve veren ve kendi çabalarınızın sonuçlarını geciktiren gezegendir. Shannin’in Zodyak Kuşağı’nın bir burcundan diğerine geçmesi 2,5 yıl sürer.

Doğum Ayından itibaren 3 burç yani onikinci, birinci ve ikinci burç için hesaplarsak 3*2.5= 7.5 yıl çıkıyor. Satürn Geçişi sırasındaki bu 7,5 yılın nasıl üç aşama veya külot olarak sınıflandırıldığını anlayalım:

Düz satenin üç aşaması

Satürn, Natal’dan on ikinci, birinci ve ikinci olmak üzere üç evde geçiş yapar, bu dönem aşağıdaki üç aşamada kategorize edilir:

Sade satenin 1. Charan’ı: Sade satenin ilk aşamasıdır. Natal, Ay’dan on ikinci evde Satürn Gezegeninin geçişi sırasında başlar. Satürn’ün bu geçişi sırasında, babayla yabancılaşma veya kapalı alanların kısıtlayıcı güçleri gibi bir takım bağlantı sorunlarıyla rekabet etmek zorunda kalabilirsiniz.

Göz hastalıklarından muzdarip olma ihtimaliniz de vardır. On ikinci evden, finansal sorunlar yaratabilecek ikinci burç evine bakacak. Altıncı ev, 12. evden yedinci yönden olacak ve bu, herhangi bir hastalığa, düşmanlardan gelen sıkıntılara veya borçların artmasına neden olabilir. Son olarak, kişinin Baba ve baba soyu ile sorunlarla karşılaşmasına neden olabilecek, onuncu açıdan dokuzuncu eve görünüm verecektir.

Düz satenin İkinci Charan’ı: Sade satenin ikinci aşamasıdır. Satürn on ikinci evden Natal Moon’dan birinci eve geçtiğinde başlar. Sade sati bu geçiş sırasında zirvede olacak. Shani Dev’in bu geçişi sırasında bazı maddi kayıplar, sağlıkla ilgili sorunlar, arkadaş ve akrabalarla tartışmalar, gereksiz harcamalarda ani artış vb. Arkadaşlara veya kardeşlere. Partnerler veya eş ile çatışmalara neden olan 7 yönüyle yedinci eve açı verir. Satürn ayrıca onuncu eve açı verir. Patronlarla çatışmaya veya işyerinde sorunlara neden olan 10. yönü ile Sade Saten’in Üçüncü Charan’ı: Sade satenin üçüncü basamağıdır. Satürn, Doğum Haritasının Doğum Ayı’nda birinci evden ikinci eve geçtiğinde başlar. Bu geçiş sırasında shani, karmasına bağlı olarak (Ay ve Satürn’ün Doğum Haritasındaki yerleşimine bağlı olarak) kişiyi tüm zararlı etkilerden kurtarmaya başlar.

Zararlı olması nedeniyle kişinin burçlarına kötü bir yer konulursa bu kişi için mutlaka bir takım rahatsızlıklara yol açacaktır. Kişinin hayatında mutsuzluğa yol açabilecek olan üçüncü açıdan dördüncü eve görünüm verecektir.

Zaman zaman maddi sıkıntılara yol açabileceği gibi sağlığı ve çocukları da etkiler. Kişinin harcamalarını artıracaktır.

Sekizinci yöne bakar ve yedinci ve onuncu yönlerden on birinci ev, iş yerindeki sık değişiklikler nedeniyle kayınvalideden rahatsızlıklara neden olabilir ve geliri azaltabilir.

Bu üç faz veya keranın dışında iki şanssız faz daha vardır. Her iki aşama da Satürn’ün ‘geçişi’ nedeniyle meydana gelir. Bunlar genellikle ‘Shani Dhaiya’ olarak bilinir.

Satürn, Natal Ay’dan dördüncü evden geçerse, bu ‘Artha-Ashtam Shani’ olarak bilinir. Satürn Natal Ay’dan sekizinci meskene geçerse, ‘Ashtam Shani’ olarak bilinen en israf olarak kabul edilir. Tanımlanan tüm bu parametreler, Sade sati ve Shani Dhaiya’nın olumsuz etkisinin derecesi, kişinin burcunda Satürn ve Ay’ın yerleşimine bağlıdır.

Sade sati veya shani dosha için faydalı olacak çözümler

Sade sati’nin zararlı etkilerini azaltmak için bir astroloğa danıştıktan sonra size uygun kristali, doğal taşı kullanın.

Hanuman Chalisa’yı her gün okumak yardımcı olabilir.

Shri guru charan saroj raj neej manu mukur sudhari

Baranu raghubar bimal jasu jo dayaku phal chari

buddhi heen tanu janike sumero pavan kumar

tatlım buddhi bidya deu mohi harau kales bikar

34 defa okuyabilirsiniz.

Shani Grah Mantra’yı 80.000 kez okuyun.

Sağ elin orta parmağına demir yüzük takın, evinizin giriş kapısına kadar koşan at nalı takmaya uygundur.

Cumartesi günleri fakir ve muhtaç insanlara yiyecek ve şeyler verin. Kara Gram, Hardal Yağı, Demir eşya, siyah elbise, battaniye, süt, para vb. besinler bağışlanmalıdır.

Her cumartesi hardal yağını bakır bir kaseye dökün ve bir sonraki cumartesiye kadar evinizin kuzeydoğu-batısında bırakın ve ardından dökmeye ve yenilemeye devam edin.

Her gün ‘Shani Stotram’ı okuyun.

Her gün ‘Shani Kavacham’ı okuyun.

Kara karıncalara bal ve şeker verin.

Dilenciye ve fiziksel engellilere yardım edin.

Basitçe okunması faydalı olacak denemeler:

Satürn günü: Cumartesi

Satürn sayısı: 7

Satürn Sayısı: 33

Satürn Özleri:

Ya Mukaddim (184 defa söylendi)

Ya Mighty (744 kez söylendi)

Ya Vedud (20 defa söylendi)

Ya Vehhab (14 defa söylenir)

Ya Razzak (33 defa söylendi)

Ya Halim (bir kez söylenir)

Ey Allah (3 defa söylenir)

Satürn saatleri:

Cumartesi saatleri: 01:00, 08:00, 15:00, 22:00

Pazar saatleri: 05:00, 12:00, 19:00

Pazartesi saatleri: 02:00, 09:00, 16:00, 23:00

Salı saatleri: 06:00, 13:00, 20:00

Çarşamba saatleri: 03:00, 10:00, 17:00, 24:00

Perşembe saatleri: 07:00, 14:00, 21:00

Cuma saatleri: 04:00, 11:00, 18:00

Sade sati döneminde hangi faaliyetlerden kaçınılmalıdır?

Sade sati, insan zihnini doğrudan olumsuz etkileyen bir dönemdir. Sade sati aşamasında hangi aktivitelerden kaçınmamız gerektiğine bakalım:

Herhangi bir macera sporuna katılmaktan kaçınmalıyız.

Basit sati sırasında evde herhangi bir gelişigüzel tartışmadan kaçınmalıyız.

Araç kullanırken dikkatsiz davranışlardan kaçınmalıyız.

Geceleri yalnız seyahat etmekten kaçınmalıyız.

Herhangi bir resmi veya yasal anlaşmaya bulaşmaktan kaçınmalıyız.

Cumartesi ve Salı günleri alkol almaktan kaçınmalıyız.

Cumartesi ve Salı günleri siyah giysiler veya deri eşyalar almaktan kaçınmalıyız.

Herhangi bir yasa dışı veya yanlış davranışa katılmaktan kaçınmalıyız.

Satürn astrolojide en savurgan gezegen olarak kabul edilir. Ama her zaman gerçek değildir. Karmanıza veya eylemlerinize göre sizi yargılar. Yeterince amel yaparsanız, o zaman mutlaka sizi ödüllendirecek güçler getirecektir. Sonuç gecikebilir ama mutlaka yolunuza çıkacaktır.

Shani, performansınıza göre sizi derecelendirmek için temel olarak sabrınızı izler. Bu nedenle Satürn, bize zorluklarla ders veren ‘disiplinli bir öğretmen’dir.

seyhan-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort